Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

before nothing, can be done

och nu har vi (nästan)
glömt varandra

vi
bleknar i den ljusa solen
och i de genomskinliga vattendropparna
ser man inget mer av oss

vi
skapar inte längre några regnbågar
vi
bryter ingen gammal vana


nu har vi ()
glömt varandra




Fri vers av åttabitar
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar