Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En midsommarnatts (mar) dröm

 

midsommar
de ljusaste av nätter

håller vaken dygnet runt
glittrar återhållen längtan
över handplockade fält

blommor ligger pressade
under hoppfulla kuddar
medan drömmar tiger svar

knyts till kransar som vissnar
längs stolta erektioner

grodor som dansar lustiga 
av förställd glädje och akvavit
runt i ring runt i ring

medan regnet strilar grimaser
över dukad sommarlust




Fri vers av deb8
Läst 595 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-06-19 12:28



Bookmark and Share


  Perina
Konsten att beskriva denna tradition gör du suveränt!
log liksom snett medans jag läste

"knyts till kransar som vissnar
längs stolta erektioner"

bara så bra!
2009-09-02

  Pah
först tänker jag: ett sätt att få vara sig själv. men som hon skriver. dessa danser och drogliknande substanser. det våta på lakanet. och den fuktigt torkande huden efter ett nattbad på värmdö. the smiths 2rank" är inte bättre bara för att man nattbadat med alkohol i kroppen. och vampyrer är alltid vackra.
2009-07-12

    Furious Stylez
knyts till kransar som vissnar
längs stolta erektioner

ja nog är det en midsommarstång alltid, förövrigt väldigt väl gestaltat. gillar din stil
2009-07-10

  Lena Krantz VIP
Visst ÄR det en mardröm med alla dessa förväntningar som regnar bort varje år.

Ett underbart porträtt tecknar du här även om bilden i sig inte är underbar s a s.

Men jag brukar inte bry mig så mycket så det blir bra det som blir istället vare sig jag är Sverige, Tallin eller Grekland.
2009-06-20

    Melona
det jag ville säga var:
det blir aldrig som man tänkt sig!

haha,
men du fattade nog det!


PUSS igen.
2009-06-20

    Melona
jag tycker den här är helt fantastisk!

japp. det både åskade och örsregnade, samt en del snuttar, smuttar sol!

fin ironiskt och trött text
om hur det verkligen är,
bortanför de faluröda dalstugorna
och de långa böljande fälten
av kyssar och små lena, knottbitna
barnnackar.

oh och oj,
se där
gick någons dröm
i kras, det är faktiskt bättre
att jobba och flytta in på spotify
när man kommer hem, så gjorde jag
och som jag gör är ju alltid rätt;
jaha, nehe, inte det...

fuck och fan
sånt man gör på midsommar
och lindar sin kåthet runt
erektioner av allehanda slag,
så svamlar jag,
mest skulle jag tro för
att jag är redigt jävla trött
och inte orkar tänka på hur många
dagar i sträck som jag verkligen jobbar
kanske att det finns midsomrar jag skulle
vilja vara med om igen, som den i perissa;
santorini... haha, när vi, jag och min vän
skulle ordna svensk sommarfest
för våra vänner; haha, det blev tonfisk (som sill)
och vitlökstekta råpotatisar (färskpotatis)
och tzatsiki (gräddfil och dill och gräslök)
och så ouzo (brännvin) och så retsina (vin)
öl som öl... men fan, jordgubbarna blev tro det eller ej;
meloner med glass!

Jamas, med rött kaneläpplethe med mjölk; smarrigt ser du!

PUSSAS
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

deb8