Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkigt

Mycket jag kan göra
men inget som känns bra
Mycket jag kan köpa
men inget jag vill ha

Allting är så tråkigt
allting känns så grått
Ingen glädje finner
nu när du har gått

Ska jag hitta lusten
att leva här och nu
Ska jag finna mening
svara snälla du




Fri vers av Therés
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-09-27 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!