Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstluft

Han kunde få läsa mina dagböcker.
De är mitt gamla. Han är mitt nya.

Jag vill tala om för honom vad jag älskar.

Jag vill tala om för honom hur höstluft smkar. Jag vill att han ska förstå. Jag vill andas samma höstluft som han.

Han hejade på mig i skolan idag.
Idag hejade han först.
Två gånger.
Sen for han hem på sin cykel.

Jag vill sitta på hans pakethållare. Jag vill åka med honom.
Jag älskar att vara på väg. Jag vill vara på väg med honom.

På bussen idag tänkte jag på honom.
Ville att han satt bredvid.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-09-27 21:33



Bookmark and Share


  kärleksbarn
ååååh! tokfin! den kändes eftertänksam...tokbra!
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey