Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt löfte

Du lovade att finnas
hos mig i svåra dar
Den dag som du behövdes
då fanns du inte kvar

Jag ville inte hänga
mitt liv blott upp på dej
Men när jag tänker efter
så klarar jag nog mej

Det löfte som du gav mig
Jag önskar du stått kvar
Allt lättare då varit
Men rak och stolt jag var

Jag ska försöka glömma
jag ska ej tänka på
Att om du hos mig funnits
allt varit bättre då




Fri vers av Therés
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-09-27 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!