Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månad nummer sju

Gräs så grönt
sol värmer skönt

Himmel så blå
sandaler är på

Hav rullar in
sten och snäckor finn

Sommaren här
lätt att bli kär

Ljuset vi får
underbart vi mår

Månad nummer sju
jag och bara du




Fri vers av Therés
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-09-27 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!