Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Lena Krantz text


Närmast döden är livet störst

När de svarta änglarna bjuder upp till dans
i vinande stormvindar med stjärnblänk i ögon
livslust i inandning, dödslust i utandning
då lever man livet hudlöst
känslor i kött utan hud
frilagda för nya upplevelser

närmast döden är livet mest påtagligt
då är livet starkast,värdefullast och störst

då inbjudan till denna dans uppenbarar sig
tvekar jag ej
jag är då redan där




Fri vers av RogerIvan
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-19 20:01



Bookmark and Share


  Lena Krantz
Oj, vad glad jag blev nu, att jag har inspirerat till denna text!

Och fastän jag inte upplevt det själv så tror jag på dem som vet mer än jag, livet är störst alldeles närmast döden.

Bra detta!
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan