Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte lova...



Jag kan inte lova
guld och gröna skogar.
Inte heller materiell rikedom.

Har inte pengar på bank och
inget fint hus vid skog eller strand.

Jag kan inte ge dig något annat
än mig själv, min tid och min hand....







Övriga genrer av JoLu
Läst 370 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-20 10:44



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vad är guld och gröna skogar mot en varm hand att hålla? Skillnaden är milsvid - klart att jag skulle välja handen!!:-)
2009-07-12

  * Ammi *
ja det räcker långt. pengar och statusprylar är inte allt ...
2009-06-28

  friheten
Detta räcker, kärlek är allt människan behöver
2009-06-22

  devilsangel
Kärlek är allt som behövs...
2009-06-21

  Angeldust
Det finaste du kan ge är dig själv, allt annat bara döda ting..kan ersättas men inte du.Så inte behöver du lova något.Kram Sunny
2009-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Räcker inte det är hon fel sorts tjej.
2009-06-20

  stella
Men det är det finaste du kan ge!
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

JoLu