Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billy bokhylla

 

Ibland känner jag mig som det platta packetet i gång 27 hylla 11.

Ouppackad, och sannolikt inte komplett.




Fri vers av Popcorntankar
Läst 642 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-20 17:43



Bookmark and Share


  AnnaBegins
Klockren!
2012-08-21

    Blomqvist
Hej pappa !!!! Ska jag sova nu ?? Helt okomplett (:
2010-03-12

  Stjärnregn
Lovely!
Tror det är en ynnest att få känna sig uppackad faktiskt!
2009-09-01

  Aciom
i bland är man långt i från komplett , men man får leta efter pusselbitarna igen
2009-08-03

  Caprice! VIP
Tack för ett härligt skratt på kvällskvisten!
Köpte en ny Billy-hylla för några månader sen och den var konstigt nog komplett... Fick t.o.m. några skruvar över. ;-)

Väl fångad känsla med hög igenkänningsfaktor.
2009-06-29

  Zara VIP
yes! det är ett livmotto! Vad roligt det hade vart med en fortsättning på att du känner dig som ett platt paket och inte komplett! Väntar med spänninnng!

hoppas de tkommer en uppföljare!;)
2009-06-25

  thyra
Fin metafortanke!
2009-06-20

  sulimaa
Nej ingen av oss är kompletta ...och det skulle nog vara lite småtrist....
2009-06-20

  SilverAngel
Så kan nog alla känna sig då och då.

Men fint, vackert...
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar