Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommardrömmar

skall gryningen aldrig vänta
mörkret
aldrig glömma dig
strömmen av minuter och
sekunder
offras
åt silverdunkla
midsommarnattsdrömmar
och
sjöarnas dimmor
som driver in över stranden




Fri vers av höstblomma
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-20 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

höstblomma