Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där i mörkrets tunnel



Ett litet minne från igår
sällan skådat, men består.
Jag vill veta men ändå inte
vem som min hud "smekte"...

Där i mörkrets tunnel
då hela mitt liv blev fel...
Jag kände inte mig
och heller inte dig.

Släpper inte nära det kan såra
höll på avstånd utom några
som kom under huden
och tog mitt hjärta och hela handen.

Smärtan, mörkret och sorgen
ville inte vika, det var som månen
en kall januari natt
Lysande klar och kall och helt besatt...

Men jag tittar uppåt och ber om nåd
trots att detta inte är mitt dåd
finner ingen ro, drömmarna förföljer mig
och jag ropar nej, nej och nej...

jag vill inte...

(C) Klio






Fri vers av klio
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-20 23:39



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Kan finnas kvar länge...men till slut
2011-07-19

  Miss Mod
finner ingen ro....klio, den kommer tillslut, bra text.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

klio
klio