Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Hör du!

- Hör du, var snäll och ta bort din mun
från mina fötter,
det passar mig inte att du ligger där!
Jag vill inte ha någon som kryper
och fjäskar!
Du får resa dig upp om du skall vara här!




Fri vers av alikavalika
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-21 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika