Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi älskar i ljuset av vår unika kärlek







ett hjärta
hårt som betong
har lätt att bedra
men också svårt att älska

livet är kärlek
krossas inte av eld och rök
eller ens av raketers eld

ljuset av färdens spår
lyser förrädiskt
på den som där i illvilja går

det enda som består
är den kärlek som är vår

unik och utan motsvarighet någonstans
i hela universum

för vi två vet - ja vi vet -
att trots parasiters usla intentioner
finns det ingen kärlek som vår - så het






Fri vers av Sunlight
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-21 19:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet....
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight