Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag







du och jag
två själar vars band
sedan länge letat efter varann

så till sist
vi återfann
och skyars strålglans
bevittnade vår kärleks glans

en kärlek som växer för var dag
blir starkare genom allt som vi möter

som på natten, våra kroppar så nära
flyter samman
till ett
så är även våra själar
födda på samma stjärna

tillsammans leker vi
dansar till kärlekens rytm
upp mot rymders kaskader
jag inte trodde fanns

men vi två vet
det är mellan oss två
och ingen annanstans




Fri vers av Sunlight
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-21 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tvåfintgrattis
2010-02-04

  dunkar
fint
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight