Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evinnerlig origo (9-0)

 

 

 

 

 

som liten fick jag nio siffror
möblerade hela världen med dem
tills nu jag funnit sista siffran
och allt måste göras om igen

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-21 21:09



Bookmark and Share


  Nanna X
jo en nolla kan göra stor skillnad, om man placerar den rätt...
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP