Akrylmålning och foto: Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM KÄNNER TILL DESSA ORD MED TONSÄTTNING?

Akrylmålning och foto: Ulla T




Ord av Sven Delblanc musik K-E Welin

 

Kärleken

är ett fjun

av Guds vinge

och den

uppväger

all världens bly

 

orden är Sven Delblancs

Tonsatta av Karl-Erik Welin




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-21 21:36



Bookmark and Share


  Sturesdotter
tja...männen kunde väl..men...

tavlan, DEN gillar jag bäst!
2009-06-22

  Gunilla VIP
V A C K E R T ! !
Både text och bild!
2009-06-22

  Annie b'larsson VIP
Ja, det är verkligen sant. Kärleken KAN flytta berg. Kärleken är det största, så sant som det är sagt.
2009-06-22

  Carl O Andersson
Går direkt in hjärtat - Har inte läst/hört den förut - Tack
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP