Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt


hej du sorgsna själ

på vemodets väg

var ej så nere och dyster

jag har något som dig lyster



se här uti min hand

vad jag på min vandring fann

två stenar som av hjärtan smekta

så mjuka, så varma och lena



ta dem i dina händer och känn

och vet att du nånstans har en vän

som också väntar på en frände

tänk ifall det hände!



ge ej upp hoppet min vän

tappa inte taget än

visst kan drömmar bli sanna

och människor finna varandra



se...du får den ena stenen här

fortsätt sedan på din väg

kanske kommer den du har kär

lycka till på livets väg












Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-22 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP