Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardag

Den här
dagen var fin.
Vilken fin
dag.

Jag,som går
allena,
mest
o jobbar
mest

så ringde
du väninna o
gammal granne

...o vi satt
på kolonilotten o
det var som,
åren emellan
inte hade svunnit.

Jag hade en ledig dag
du ringde
vi sågs.

Vi grävde lite
vi vattnade lite
vi pratade
drack saft
åt digistivekex
med brieost.

Hm,
du gav mej livsglädje i tillvaron,
bara sådär.

Så kan en dag va.






Fri vers av durr
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-22 20:29



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vacker och mjuk i sin framtoning
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr