Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ligg

Nu.
Skulle man ha nån o lägga sej med.
Nån med kramar.
Nån med närhet i kramarna.
Nån
utan krav i närheten.
men värme,
med
värme,
i
kramarna

och oändlig trygghet
i
evighet.

Fast utan krav,
men alltid.




Fri vers av durr
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-22 22:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vacker i sin längtan efter närhetens trygghet och värme, den poesin
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr