Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vänner

 

den ena

skojfriskt galen

snäll men

inte mesig

förtroendeviskningar

om allt

 

den andra

vacker i själen

snäll och omtänksam

klurig och smart

berättar minnen så jag

kiknar av skratt

 

jag behöver er 

så vansinnigt väl

båda två och

önskar bara att

ni

behöver

mig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-22 22:50



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Innerligt
vackert
om sann
vänskap!
2009-06-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vänskap är vacker =)
2009-06-23

    Rakelle
tycker den är platt, dessvärre.

vet inte om man ska ge såm feedback,
men en text väcker ju olika hos olika läsare.

jag fördrar nog texter som är lite mer
mystiska, eller me3d egnauttryck

bli trött av "kiknar av skatt"
2009-06-23

  Eaglemountains VIP
Mycket vackra ord, och jag gratulerar till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade .....
2009-06-23

    ej medlem längre
Fina ord, de behöver nog dig med...
2009-06-23

  genni VIP
Vilka fina ord om vänskap.
2009-06-23

  Sturesdotter
de där vännerna behöver nog dig lika mycket som du dem
du verkar ha alla de där egenskaperna ju!
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP