Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite rolig men endå inte:P


Skitsnacks

Det är så synd om dig
Jag börjar nästan grina
Det är så synd om dig
Jag börjar nästan flina
Men du bjöd på några skratt endå
När du satt där och skämdes i din vrå.

För jag har peniskomplex.
Men det är nog inga problem för dig.
För du är bra stor i käften!

Fnattasi! Fnattasi! Fnattasi!
Men det är när allting är försent, allt bränt
Som du sitter där hemma och deppar till Kent

hänger du med i svängarna?
Har du svårt att hålla i pengarna?
Jag ser att du har blivit större
Det här kan tyckas vara hårda ord
men du skymmer min sol.

Det är så synd om dig
Du vinklar och vrider
Det är så synd om dig
Du klagar på att dina ögon svider.

För jag har peniskomplex.
Men det är nog inga problem för dig.
För du är bra stor i käften!
Det rymmer helt helt lass
med skitsnacks.
Ät och bli fet...
Tro mig jag vet.

Fnattasi! Fnattasi! Fnattasi!
Men det är när allting är försent, allt bränt
Som du sitter där hemma och deppar till Kent

Blir du aldrig mätt på ditt skitsnack?




Fri vers av Mayflyer
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-22 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer