Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedövning....

 

 

 

 

 

 

Jag har provat på alla möjliga smärtstillande medel

mot smärta och mot sorg för bortvaron av nära och kära
och mot döden av vackra saker

Och fortfarande hittar jag inte bättre bedövning än dina läppar

därför..

kommer jag alltid tillbaka till dig




Fri vers av issac.a.m
Läst 596 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-22 23:59



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
den ljuvligaste!
2009-06-28

    ej medlem längre
Kärlekens vansinniga förnuft är ofta den bästa medicinen.. mot allt.. Vackert skrivet.
2009-06-24

  Last Word Spoken
åh vilken vacker beskrivning av minnet av en god kyss :) Härligt!!! Bedövande vackert!
2009-06-23

  Yvonne Vigstrand
Finns ingen bättre medicin än kärlekens sötma!

Kramar/Yvonne
2009-06-23

  Junitvillingen
Sådan "medicin" klår alla världens piller och behandlingar! Klart du återvänder - fullt förståeligt;-)
2009-06-23

  kärleks ängel
underbara rader!!!
2009-06-23

  Suzy med punkterna
Mycket vacker morgonläsning
om kärlekens smärtstillande...
2009-06-23

  carina L
Helt enkelt fantastiskt
2009-06-23

  sulimaa
En underbar kärleksförklaring....
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m