Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är lust?

Vad är lust?...

Det är som att fråga vart universum slutar.

Eller som att vänta på en sommardag en trist kall vinternatt.

Lust finns där årut om varken du vill det eller inte.

Det är en del av livet.

Men vilken del ?




Fri vers av Himuro
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-23 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro