Det motsägelsefulla i semester

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det motsägelsefulla i semester




finaste, ska du någonsin förmå njuta av nuet längre stunder än ibland?

 

det var din rastlöshet

känslan av att nuet inte fick avnjutas

mer än minuter åt gången

 

och hur rutiner

som till vardags utgjorde din livlina

i dessa tider tycktes bli

bekräftelsen

på en fullkomligt ofullkomlig

semester

 

 

© Birgitta Wäppling, 23 juni 2009

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 20:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En text som nog många känner igen sig i.
Svårigheten att släppa plikterna och bara njuta.
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP