Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universumarum inombords.




tio små klot av glöd, roterar kring mina fingrar
nagelmånarna är beströdda med violinmusik i timmar
andas vi ihop
blir ett

och förlåter
vi tror

på enhetlighet i ett nu
vi finns funna i stunden
lugnet är återvunnet
och lågan brinner
utan tid
inom
bords.








Fri vers av Skosnöret
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-23 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret