Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningssolens återkomst

Till följd

av gryningssolens återkomst

kryper saknaden,

längs med väggen


Det andas.

Jag hör ett skratt

och

vänder mig om


Varje natt korsar min tanke

en ocean.


På andra sidan

vaknar hoppet om att, lungt,

vila ut

i hennes famn


Hastigt rivs

dekoren ned

och mörkret sätts på flykt.

Allt,

när gryningssolen kommer

tillbaka


Varje natt korsar min tanke

en ocean.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-23 21:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Magnifikt, mannen!
2009-06-23

  Sturesdotter
Tycker om din dikt om havet o tankarna...

bra!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon