Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hård eller Mjuk (Astro-Limerick no 1+2)

 




en okuvlig kvinna från Mars
som ej ville spela nån fars
strax fick sig en tårta
på vardera vårta;
sen dess sa hon alltid "Jovars!"

 

 

 

 

 
en genomblyg man ifrån Venus
så gärna han ville få ge puss
åt damernas könsläpp
men ack, de fick hjärnsläpp
när längtan bars fram via brevtusch

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-24 02:06



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jag oXå, Nanna! Blir liksom ännu mer humor då... Men egentligen är det förbjudet att ha halvrim i limerickens mitt-i-prickiska land ;-)
2009-06-25

  Nanna X
gillar dina rim, särskilt de halva!
2009-06-25

  TrollTörnTrappan VIP
Ja, anil, till exempel penna :-P

Nå, tråkigt nog syftar titeln mest på karaktärernas temperament, och "eller" på en potentiell överglidning till varandras motsatser...
2009-06-24

    prima donna
=D ... hård eller mjuk... penna?
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP