Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekonomi


eller pengar kanske är ett bättre ord
tänk att de kan ställa till med så mycket skit
utvecklas till ren och skär ondska

undrar
om det kanske inte var bättre innan de fanns
eller var det precis likadant då
fast på ett annat vis

roten
kanske är mänskligheten




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 10:05



Bookmark and Share


  Sturesdotter
tror du tänker på rätt rot
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP