Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brev till mina vänner här på poeter


hoppas sommaren är snäll mot er
och att ni finner mer kärlek än ondska
att inga maneter eller gäddor förstör era bad

att ni har tid att läsa en bok och lyssna på musik
kanske meditera framför en tavla
och äta en glass

men om ni har tråkigt
och sitter fast framför er dator
vill jag att ni ska veta att det finns en blogg
jag uppdaterar dagligen

www.hanswestlund.blogspot.com




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-24 10:13



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
mm, där skall jag kika in mellan gräsklippning och poesi, mellan matlagning och bad, emellanåt
2009-07-04

  Ola Rydberg
Trevlig sommar
Hans
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP