Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla bär en ryggsäck

alla människor bär en ryggsäck som är stor
och rymmer vad som helst,
men i bland fyller vi dem
med sten, stora tunga stenar,
som är halkiga och svår att
greppa tag i,
som gör oss tung och olyckliga,
svårt att gå, springa, tänka, känna,
allt blir bara en tung plåga.
Men om man bara stannar up, drar ner ryggsäckens
blixtlås, och bara låter stenarna rulla
ut från ryggsäcken, låter stenarna falla mot backen
och sprida ut sig,
Och sedan gå vidare.




Fri vers av gloria
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 11:15



Bookmark and Share


  Glensan
Så borde fler göra
Bra skrivet
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

gloria