Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllda tårar





Jag doppade


fingret


i en av


dina


mascara


fyllda


tårar


och


skrev


avskedsbrev


runt


ditt


högra


bröst



Du var den


vackraste


av


vackra



Men jag


visste


inte hur


man


älskade


en


ängel



Förlåt






Övriga genrer av blaite
Läst 510 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-06-24 11:44



Bookmark and Share


  ninfea VIP
Fortfarande en favorit!
2014-11-27

  Line W
Mm, vacker läsning att njuta av..
2010-12-06

  Carola Bouvin
Härlig läsning! Underbar.
2009-07-04

  HQ
Den här texten är verkligen underbar
suggestiv, oförutsägbar och väldigt vacker!
2009-07-03

  Alexander Gustafsson
Jätte fin,

och visst är det så...

hur älskar man en ängel?
2009-06-28

  Roula O
kärleksfull men samtidigt smärtsam...bra!
2009-06-25

  Glensan
Mycket fint skrivet
2009-06-25

  Suzy med punkterna
Smärtsamt fint poetat.
Stående ovationer till dig.
2009-06-24

  sulimaa
Den här texten är ju underbart smärtsam !!
2009-06-24

    Anonym Ängel
så otroligt vackert skriver, samtidigt så sorlig...
2009-06-24

    Johanna Ljunggren
Mkt, mkt vackert! Fick faktikst en klump i bröstet...
2009-06-24

  Peter Jr Eriksson
SÅ GRYM ! ++++!
2009-06-24

    Tea Alex
Plågsamt vacker. Kärleksfullt fruktansvärd.

Tack!
2009-06-24

  Cosmic Johanna
Underbart vacker dikt och förmedlat,

denna berör mig så den förtjänar ett bokmärke

kosmoapplåder!
2009-06-24

  beam72
fantastico, mycket bra skrivet
Änglar kan vara svåra att älska:)
2009-06-24

  Sanningsägaren VIP
oj, denna var riktigt jäkla ontvacker
fan mannen!
tack
2009-06-24

  Sturesdotter
änglar flyger ändå....så diktjaget gjorde nog rätt...
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite