Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 åring planerar




När jag blir stor ska jag bo i farmor och farfars hus,
för de orkar inte bo där då och ska ha en lägenhet
Och vet du...
Grannens flicka (också fyra år) ska bo där med mig då...
...men vi får nog ta med hennes lillasyster också, annars blir hon väl avundsjuk






Övriga genrer av Therés
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 12:36



Bookmark and Share


    Maria Malm
Omtänksfullt och gulligt.
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!