Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfrontationen

[solglasögon av]

du är där igen
det blanka pappret
skiljer er åt
världen: överallt runt pappret
du: framåtlutad framför den samma
slänger dig som om det inte är på låtsas

sen kan man göra vad man vill
ta en kopp kaffe, tända en cigg
stänga av radion eller flytta radion in i hjärtat
vänta på stjärnorna eller smeka dem som bröstvårtor
och man kan tänka sig att flygplan är fåglar

allt går så länge det är på låtsas
när världen tränger in på det blanka pappret
likt bläck som inte går att sudda bort
då är inget längre tänkbart

[solglasögon på]




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-24 15:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Upplever sorg och smärta i denna...men det hjälper nog inte att ta på solbrillorna ens...
2009-09-07

  Eduardo
ett litet masterpiece... missat denna... känns igen...

den var tung :-)
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP