Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Tack Tore Skogman!! vad jag gillade mig till slut.


Rött hår och glest mellan tänderna

 

Tillverkad bakom en Volvo Amazon vit med svart tak i Jämjö Blekinge.

Född framstupa på gamla KK här i Göteborg, färg på hår Rött och en massa fett över hela tjocka kroppen, fattas nu bara fräknar och glest mellan tänderna.

Lindholmen första boendet, svale och gaspoletter. Mamma hämta pappa på ölshappet i min barnvagn.( jag fick lära mig gå tidigt)

Åsså kom brorsan Morgan, äntligen någon att slå på, fräknar på näsan. Pippi är bäst

Flyttade till Betonghusen på Långstömsgatan(Miljonprogram) Wow en tvättstuga med en mangel som var lika stor som farfars PW, hörru Jörgen stick in armen där så kan vi kolla om den blir platt (Jörgens arm blev platt och bränd) 75 fräknar men inga på benen.

Inneboende Siv och Maibritt som spelade The Platters på gramofon de var vuxna minst 23..She was only sixteen..Pappa gjorde sig till när de var hemma, tajta Jeans och visade sin tatuering med skeppet som hette Marie efter hans första kärlek, morsan bara log.

Flytt igen,Slätta damm som man kunde åka skridskor på, prickigkorv och kakao i magen så var jag isprinsessa några år, sedan kom den lilla dockan Elisabeth med lockarna. Underbara söta förbannade skitunge. Mellan mina framtänder kunde man få in en kamel minst.. Jävla Tore Skogman.

Pussade Tony genom en toarulle, Ingemar retades...det brinner det brinner på översta våningen på prickigkorvfabriken, jag kissade på mig och satte mig i en vattenpöl...Jävla Fete Ingemar.

Flytt igen Fyrklöversgatan Miljonprogram som skulle rivas efter 10 år, står kvar än, fortfarande rödhårig och fräknig, försökte få bort dem med pappas stålborste till hjulhusen på Volvon..inte bra

Skolan glömt..betyg som ett tipssystem. Alla hade bröst, inte jag,,,,, hyvlad planka på prickigkorvfabriken. *suck*

Kär i Peter som var 30 cm kortare..ja just det jag kom på att jag var längre än de andra..Shit ännu mer problem. Ryggen kröktes rejält, försökte finna en ställning så jag blev kortare, höll i en stolpe så jag inte föll ihop med hela mitt beniga rangel.

Ja appråpå stolpe...jag smakade på den........när det var 10 minus, jag fastnade med tungan..ahhhhhhhhhhhhh aj vad ont det gjorde. Mamma kom och hällde 10 liter ljummet vatten över mig...snacka om pinsamt och PisseNisse stod där och hånflinade.

 

Idag en stark, stolt, rödhårig och fräknig  kvinna som kan ge 180 cm långa varma kramar.

 

Eppie-09

 

 

 

 

 

 

 
Prosa (Novell) av Epione
Läst 662 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-08-27 21:46Bookmark and Share


  Lars Hedlin VIP
JA livet och dess äventyr...så stilla och livligt på en och samma gång..
2009-09-07

    ej medlem längre
Berörs.. ler.. suckar.. känner igen mig... skrattar ... beundrar .. tycker om.. Inte många texter kan få mig till allt detta. En stor bukett ängsblommor till denna härliga tjej som jag fått privilegiet att lära känna.
2009-08-28

  Njord VIP
Kul story!
Ler igenkännande åt diktarjagets uppväxt. Fast min mamma hade ingen hink.
2009-08-28

  erkki VIP
Intressant. Vi har alla våra uppväxttrauman. Tror jag. Kanske värst för tjejer innan de fått "knän på blusen". Detta är nyttig läsning ... för yngre tonåringar. Jag var alltid minst i klassen och försökte skaffa mig en identitet genom att vara smart, men glömde alltid vad jag skulle säga om jag till sist fick ordet.

Och spela pajas. Kanske dags att sluta med det?
Att vi klarat av vår uppväxt kanske bidrog till stabiliteten som vuxen?
2009-08-28

  Miss Mod VIP
Härlig självdistans, som stärker och glädjer vidare.
2009-08-27

  ~Leonardo~ VIP
Härlig berättelse...trakter jag känner igen och också är uppväxt i.
l180 cm långa tjejer är inte dumt för en 190 cm kille. man får böja sig bara lite lite...knappt. :)
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione