Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsliv

Rullande rosor längs själens stup,

där allt faller ner och gör slut

på ingenting och allt,

som sedan blir kallt

likt ett täcke av snö,

återgå till tö,

för att sakta övergå,

till att dö och återuppstå

ett eget liv.

Det liv som med en kniv

fick en evig död,

där nöd är ett krav,

oändligt likt hav.

Att hava är att få,

det som finns förgås.

Det som somnat blir väckt

och allt är

 

korrekt.




Fri vers av gretagreat
Läst 570 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 23:11



Bookmark and Share


  Berth
Du är tydligen en tänkande människa som tänker mycket på livet
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater