Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En falsk gnista

Hade jag fel?
Eller var det en gnista jag såg?
Där i ditt hjärta.
Det vet jag ej
Du säger det är så
Men jagar endå en annan.
Vet inte om jag litar på dig..

Du sa så mycket saker
Men hus mycket var verkligen sant
Du sa att inenting var lögn
Men att du inte mena mig
Är jag trög eller fattar jag så jävla fel???

Önskar att du kunde säga dem där orden
En gång till
Vill så gärna höra dem

Men du jagar ju en annan...




Fri vers av Mikaela<3
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3