Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vana eller Ovana (Astro-Limerick no 5+6)

 





en enträgen gubbe på Jorden
som sällan brukade orden,
så tog sig ett träd
till brud och hans säd
blev lövverk som tisslar i skogen


 

 

en insnöad gumma på Månen
ingalunda ville komma från den;
för varje stark raket
som lämna' matt magnet
hon mindes "finns alltid telefonen..."

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-25 00:39



Bookmark and Share


    prima donna
ET phone hooome...den första limericken var ju super...nästan litet vacker. Bra!
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP