Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nautilus (Astro-3-Limerick no 7)

 

 

 



nu så fanns en pirat från Neptun
som bedragit varenda monsun;
magiskt kysste musik
med sin mun av mystik
ty sirenerna snott hans basun


fastän skarp bak' förvirrande fjun
ändå snäll var piraten, för frun
ville sfärerna njuta;
hans treögda skuta
sailed to home with a submarine tune


när till sist vår pirat på Neptun
lugnt förliste förutan harpun;
varje sjöhäst hans hjärta
mellan vackraste stjärtar
rulla' fram längs med stjärnklar lagun
 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 08:08



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ja, var ju spännande bespeglingar man fick av båda damerna!! Fler neptunska poem, mer vågade o mindre vågade, kommer komma och omkomma så det går runt i blötet...
2009-06-28

    prima donna
och en sjöjungfru lade hans rom
och piraten kom..och omkom
så nu härjar uppå
böljorna blå
den nye piraten Tom...

:)
2009-06-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
En trolltornstrapp ifrån Götet
var inte alls en bakom flötet
limericken rann
piraten han försvann
när hans hjärta drogs runt i blötet
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP