Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvallerprinsessan


för ett halvt liv sen
när vi gick armkrok
log med läpp-penneläppar
för att samtidigt
vaka på varandra
som havstrutar från varsin
taknock, alltid redo
att slå ner i händelsernas centrum
att ta del av varandras byte
jag möter henne för första gången
på 17 år
i hennes egen skvallerblogg
i ett stort modemagasin
hon verkar lycklig
hon har avancerat

men fortfarande:
armkrok
och trutblick




Fri vers av Alfie M
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 12:18



Bookmark and Share


  Tina-sol
Skrämmande, men mkt bra. Tiden går men på ngt sätt är vi alltid de samma...
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M