Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höra mig plaska




Du är


sockersöt


i badring


älskling



Men jag


ringer


från beachen


så du får


höra mig


plaska



Nej du


är inte


tjock



Jag behöver


bara vara


ensam


ett tag





Fri vers av blaite
Läst 716 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-06-25 15:41



Bookmark and Share


  Maiah VIP
gulligt...
2013-04-05

  Ninananonia VIP
Kärleksfull när han säger orden:
Nej älskling! Du är inte tjock!
2011-01-17

  * MARY *
så jäääävla bra denna med ;)))))
2011-01-17

  Nina Nightwish
Hahahaha, hon blev nog fetdissad;))
2010-04-09

  Diffusiaria
as always-lovely.
2009-09-17

  Alexander Gustafsson
Är inte lika rolig som den är sann,

Visst behöver man vara ensam och samla tankarna ibland!
2009-06-28

  SurtantZ
Skrattar mig härifrån!! Tack. :) :-)
2009-06-26

  Roula O
denna medför många goa skratt...tack! mycket bra!!!
2009-06-25

  Zara VIP
jag fnissar aldrig...inte här heller...jag
tror att jag garvar! Kindebenen drar ut sig i den här dikten! fanimej.

tack för denna hutt!;)

/Z
2009-06-25

  Suzy med punkterna
Sjukt bra;=)))
Skrattar gott åt denna snygga sanning.....eller lögn var det kanske *L*
2009-06-25

  sulimaa
Hahhahahahah sååå underbart ärligt :):)
2009-06-25

  beam72
härlig må jag säga
2009-06-25

    resilient
hm, är badringen en badring eller lite extra hull? Man undrar ju. Fin, snabb bild, det du är bäst på.
2009-06-25

  Sturesdotter
*skrattar högt*
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite