Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar i solen strålars smekande spröt...

ligger ute
låter solens strålar
smeka
varje del av
min kropp
och jag känner
mig nästan
hel
värmen gör
något
med mig
och väcker
längtan till
och begär av...
något
någon...
dig....
jag känner
hur du kommer
försiktigt
bakifrån
och du smeker
långsamt och lätt
med svala
sköna fingrar
över min hud
redan när du
rör mina tår
så känner jag
hur en
behaglig känsla
sprids i hela
min kropp
och jag
börjar
fantisera
vad du ska göra
sen...
och det
dröjer inte
länge
innan du
gör det...
på alla sätt
och överallt
och ljuvligt
vilt och galet
och
jag måste
försöka
behärska mig
och inte
skrika
för åtrån
du väcker
i mig
är fantastisk
vi älskar
i solen
om och om
igen...
och stannar
tills den
går ner igen...
och vi springer in
hand i hand
när myggorna
vaknar till liv...




Fri vers av firefire
Läst 442 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-25 20:20



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Snyggt! Smittande känsla
2009-06-27

    prima donna
klart att myggbruden vill vara med på ett hörn :)
lockande, lockande...
2009-06-27

  Glensan
Underbart formulerat
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire