Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Ibland
är jag
ensam,

sådär.

Tänker då,
varför,
Oh,
varför
kastade jag dem alla
överbord!

Nå,
men väl,
en lite kantring
behöver
inte
sänka hela skeppet.







Fri vers av durr
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-25 22:05



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
En vacker tanke, ord...
Undrar vad mer som finns där bakom.
Skriv det...
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr