Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hennes ögon...

I hennes ögon fanns minnen,
han tvekade,
så påtagligt
trots hennes skratt.
I hennes ögon fanns någon kvar,
han undrade,
skall hon gråta
när minnena hinner ifatt.




Fri vers av alikavalika
Läst 279 gånger
Publicerad 2009-06-26 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika