Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppstigen eller Återvriden (Astro-Limerick no 8+9)

 





så var där den yngling från Solen
som kikat för djupt under kjolen
på flickan som vände
vid rulltrappans ände
på dess håll så han trilla' ner till motpolen


 

 

 

 

 

 


så kröp där ett småknytt på Pluto
som aldrig kom till nåt slut - no
fast figuren inte fanns
den tog sig alltid någon stans
ty dess vilja revolterade tills världen burits ut - jo

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-26 09:34



Bookmark and Share


  Nanna X
versfötterna haltar kul! det är ju inte så konstigt heller när dom har gått över hela solsystemet! ;)
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP