Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle jag veta?

du sitter

jag står

vi förstår

börjar om

du ligger

jag tvekar

dörren lockar

vi vet

börjar om

du fikar

jag tittar

tidningen ler

händer söker

hjärtat snörper

du tittar

jag läser

dörren lockar

vi vet?

du orkar

bära vattnet

jag orkar

öppna dörren

du undrar

jag suckar

måste flyga

du friar

jag dör

vi förstår

inget alls

du går

jag står

vägen lång

jag är

jag är

jag är

egen brunn




Fri vers av Norma
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-26 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Norma
Norma