Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomma


Jag faller
Handlös mot marken
I ett försök
Att sväva

Jag faller
För att hitta tillbaka
Hitta hem
Finna mig själv

Återkomma
Den jag en gång var
Något av substans
Något verkligt

I skuggorna
Dolt just bortom räckhåll
För mina trevande fingrar
Finns livet




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-26 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP