Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Det händer ju ingenting"

Ni sa så
Borde kanske blivit arg
Eller större chans:
Ledsen
Men det blev jag inte
Orden trängde inte in
För jag vet själv vad som är sant
När jag tänker efter har jag själv alla svar
Varför låta något som är fel tränga in?

Det händer faktiskt mycket
Men tydligen inte något ni ser
Eller kanske inte något som är värdigt att kallas för "Något"

För mig är det värt
Mer värt än det som dom anser som "något"

Men än dock skriver jag om det
Varför tränger än dock meningen "Det händer ju ingenting" in?
Jag är ju vuxen nu




Fri vers av Physalis
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-26 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Physalis