Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är inlagd på sjukhus....
ensam och övergiven med en svår diagnos i handen
man försöker att sova
men tankarna går till tider som varit och planer i nuet



Saved

 

så stod du där

i dörren

den enda

långtidsverkande tryggheten

i mitt liv (nu död)

du log ditt

solvargsleende

tog lugnande

min hand

och då

kom en vind

med livs levande glädje

och tog den

andra handen

. . . . . . . . . .räddad

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-26 19:11



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Gränsöverskridande kärlek!
2009-06-27

  Sturesdotter
sträcker ut mina händer
ta dem...jag finns ist.

kram!!!
2009-06-27

  * Ammi *
varm kram! hör av dig!!
2009-06-26

  Lilla My* VIP
Varmt vackert och hoppfullt!
2009-06-26

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP