Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Vi ska alla dö

 

vi ska alla dö

vet bara inte när och

hur men dö ska vi




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-27 01:56



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
"Det är livsfarligt att födas
- man kan rent av dö!"
Minns inte vem som uttryckte detta,
men lite galghumor lättar på trycket,
ibland.
2009-06-27

  Sturesdotter
det enda vi vet....
2009-06-27

    trollflöjt
ja visst
men
när?
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP