Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar inga straff

 

woodo

tror många på

hämnd är väl inte

fjärran

 

jag är fatalist

vi bär på samma öde

vi människor på jorden

oavsett ras - religion etc

 

jag tror inte på straffet

och min man tvingades ge upp 

alldeles för tidigt precis som min pappa

tur att jag inte tror på straffet

 

snart är min kostym

förmodligen

klar

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 07:57



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Fatalist, ja
kämpe, ja
seg, ja
envis, ja
tror på orsak och verkan,
på konsekvenser, troligen
är med dig i "anden"
om du vill,
så länge du vill,
Tänker på dig!
Kramar dig
2009-06-27

  Sturesdotter
Att ta straff för att man burit hand mot någon, fysiskt eller mentalt, det bör man ta.

Att dela ut kärlekstankar till andra och försöka förmedla dem, det är gåvor man ger.

Dina gåvor har alltid varit och ÄR av den sorten att man niger och säger tack.

Tror ej heller på straff; TRAMS!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP